Taste of Brussels – Edition #2
Kweken, delen en smullen in de stad.
24 september 2016
Taste of Brussels wil stadslandbouw bevorderen en mensen sensibiliseren door de belangrijkste spelers en hun praktijken op het vlak van grond- en hydrocultuur in Brussel onder de aandacht te brengen.
Tijdens deze tweede editie van Taste of Brussels worden zelfproductie en zelfverwerking van voedsel in de kijker geplaatst.
Ontdek
moestuinen, kwekerijen, paddenstoelenkwekers, een keuken op basis van insecten … en hoe u uw eigen voedsel kunt kweken en bereiden!
Neem deel
aan talloze animaties / workshops voor groot en klein en leer uw eigen moestuin, kweekbakken of kippenhok maken.
Proef
verschillende smaken ‘made in Brussels’, die u gratis worden aangeboden.
Ontmoet
een twintigtal exposanten uit het beroeps- en het verenigingsleven en (her)ontdek hoe u het culinaire potentieel van uw tuin of terras kunt benutten.
U klust graag, bent begaan met het milieu en bent op zoek naar nieuwe smaken? Tijdens Taste of Brussels leert u alles over duurzame voeding en hoe u uw gerechtjes lekker en gezond kunt maken.
Sint-Gillisvoorplein – Moskoustraat in 1060 Brussel.
Van 10u tot 19u.
Denk aan uw gezondheid en aan het milieu en kom te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer!
En neem de kinderen mee!
Info en programma op tasteofbrussels.be
Tot ziens!
Het team ToB
Wij danken onze partners